2012. május 20., vasárnap

Magyar feliratos lesz az Assassin's Creed III!!

A játékok magyar feliratozásával kapcsolatban állandóan kérdésekkel bombáznak minket, örülünk, ha ezeknek egy részét maguk a hazai forgalmazók válaszolják meg. Igen, a jó hír az, hogy az Assassin's Creed harmadik része minden platformon magyar felirattal lát napvilágot!
Jó hír, mert ez valahol a hazai piac viszonylagos súlyát is mutatja, és nemcsak a nyelvtudás szempontjából lehet megkörnyékezni ezt a kérdést: mindez azt jelenti, végre vannak igények, amit ki kell elégíteni, és úgy lehet kielégíteni őket, hogy valószínűleg nem lesz ráfizetéses a dolog a forgalmazó részéről.

A hétvégén PlayOn jelentette be, hogy az Assassin's Creed III magyar felirattal jelenik meg itthon október 31-én, ami maga után vonja azt a konklúziót is, hogy most már tényleg csak azok nem fogják megérteni a játék történetét, akik nem tudnak olvasni. A fordítás teljes körű lesz, minden platformon élvezhetjük majd, de természetesen az eredeti, az írók nyelvén megálmodott szövegezést sem kell elfelejteni, hiszen a magyar felirat csupán választható opció lesz.
A forgalmazót a Witcher 2 sikere buzdította a fordítás elkészítésére, ennek első gyümölcse a múltkori ingame trailer feliratozott változata lett - nézzétek meg újra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése