2012. március 30., péntek

Angry Birds Space - három nap alatt tízmillió

Alig jelent meg az Angry Birds Space, a legnagyobb alkalmazásboltokban máris átvette a vezetést a dühös madarak legújabb, űrbéli kalandja. Közben ellentmondásos hírek láttak napvilágot arról, hogy a program megjelenhet-e Windows Phone 7-re - most éppen úgy néz ki, igen.
 
Három nap alatt tízmilliószor töltötték le az Angry Birds legújabb részét, a Space-t. A Rovio szerint a siker elsöprő, amit jól mutat az is, hogy a legnagyobb alkalmazásboltok letöltési toplistáján is átvette a vezetést a játék, az App Store-ban   az újdonsült klasszikussal, a Draw Somethinggel kellett megküzdenie.
Az Angry Birds Space március 22-én jelent meg PC-re, Mac-re, iOS-re, illetve Androidra, és jelenleg úgy néz ki, hogy lesz Windows Phone 7-es verzió is, noha erről korábban ellentmondásos infók láttak napvilágot. A Bloombergnek állítólag a Rovio egyik vezetője, Peter Vesterbacka nyilatkozott úgy először, hogy bár az Angry Birds a Windows Phone legnépszerűbb játéka, rengeteg idő és pénz átírni a programot a Microsoft platformjára, s mivel az népszerűségben elmarad az Androidtól és az iOS-től, nem biztos, hogy megéri ekkora költségeket áldozni erre a verzióra.
Mindez azt is jelenthetné, hogy a WP7-es felhasználók kimaradnak a mókából, utóbb kiderült, csak a fenti mondatok sikerültek kissé drámaira: Mikael Hed vezérigazgató a Reutersnek helyesbített, és elmondta, hogy a Rovio dolgozik a Windows Phone-os Angry Birds Space-en. Kíváncsian várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése