2012. március 29., csütörtök

UEFA Euro 12

Magyarország Európa-bajnokságának rendezési joga elbukott Lengyelországgal és Ukrajnával szemben, így az utóbbi két ország rendezi az öreg kontinens fociünnepét június 8 és július 1 között. Az esemény játékadaptációjának jogai az EA Sportsnál vannak, ám az Euro vagy World Cup-címektől eltérően idén nem önálló játékként jelenik meg az UEFA Euro 2012, hanem a FIFA 12-höz kapjuk meg DLC formájában.

Az UEFA Euro 2012-ben 53 nemzet labdarúgó csapata kap helyet (olyanok is, akik nem kerültek tovább a selejtezőkön, köztük ugye kishazánk is), valamint 8, valóságban is létező stadion Ukrajnában és Lengyelországban. A Tournament mellett lehetőségünk van az Expedition módban létrehozni és menedzselni saját csapatunkat is. A Virtual Pro-alkalmatosság visszatér, hasonlóan a valós ihletésű kihívások és az online multiplayer.
1998 óta önálló, kiskereskedelmi forgalomban is kapható UEFA Euro-játékokkal kedveskedik nekünk az EA Sports, ám saját bevallásuk szerint a FIFA 13 és a FIFA Street mellett idén már túl sok lenne a jóból. Ezért lát napvilágot jelen darab szimpla DLC formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése