2012. március 30., péntek

Gta V Újjabb Pletyka zuhatag :/

Tetemes mennyiségű, egyelőre meg nem erősített információ érkezett a Grand Theft Auto V-tel kapcsolatban. A hírek szerint kirúgott alkalmazott mesélt a barátjának, aki aztán az egészet felpakolta az internetre. Egyelőre tessék egy csipet sóval kezelni a dolgot.
 
Eredetileg a GameSpot fórumain tűnt fel a hozzászólás, amiben a posztoló azt állítja, barátja egy olyan embernek, akit most rúgtak ki a Rockstartól, és mivel szerződését felbontották, nem vonatkozik rá a titoktartási kötelezettség. Kérdés, hogy akkor miért nem vállalja a nevét, illetve, hogy a titoktartásáról híres Rockstar hogy véthetett ekkora hibát? Éppen ezért, az alábbi infókat tessék kétkedve fogadni - legalábbis egyelőre.
Emberünk szerint a GTA V-ben egyetlen játszható karakter lesz, a trailerben is látott Albert da Silva, aki félig spanyol származású, és kifejezetten gazdag, tekintve, hogy egy Vice City-beli maffiacsalád tagja. Neki van egy fia, Kevin, egy erőszen sztereotipizált Call of Duty-játékos, aki lusta, hasznavehetetlen és rasszista dolgokat kiabál a mikrofonba online játék közben.
Harmincketten vehetnek részt a többjátékos mókában konzolokon, a PC-s szám még nem biztos. A játékosok bandákba szerveződhetnek, amiket a megszerzett tisztelet alapján rangsorol a játék. A bandák feladatokat hajthatnak végre, például kirabolhatnak egy mosodát, vagy fegyvereket lophatnak a hadseregtől.
A hozzászóló szerint a pálya mérete ötször nagyobb lesz a GTA IV-nél, és az egésznek körülbelül a felét Los Santos teszi majd ki. Több repülőt vezethetünk, az autók és fegyverek pedig testreszabhatóak lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése