2012. március 30., péntek

Assassin's Creed III - előrendelői rekord születhet (elképesztő:O )

A Ubisoft a minap azt nyilatkozta, hogy az orgyilkosos játékszériájának legújabb darabja jó úton halad afelé, hogy a legjobb előrendelési számokat mutassa fel a cég történetében. Nagyon úgy néz ki, hogy az Assassin's Creed III-at kitörő bizalommal fogadják majd a rajongók.
 
A francia kiadó szerint az Assassin's Creed III jó úton halad afelé, hogy rekordszámú előrendelőt tudjon maga mellett - ha az érdeklődés nem áll meg, akkor a cég történetének legtöbbet előrendelt címéről beszélhetünk.

Ha a következő három hétben a tendencia nem áll meg, akkor az előrendelők száma magasabb, mint bármely más Assassin's Creed-játék esetében. Tízszerese lehet a Revelations előjegyzéseinek ugyanebben az időszakban, és akár megdöntheti a Brotherhood megjelenéséig született előrendelések számát is.
A harmadik résznek a Revelations rekordját kell megdöntenie, s valljuk be, nagy esély van rá, hogy a Ubisoft történetének leginkább várt címévé váljon. Pontos számadatok nincsenek még arról, hogy pontosan hányan rendelték elő a játékot, de a júniusi E3-on biztosan felvilágosítást adnak a franciák.
A végleges játék október 30-án jelenik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése